Популярні Новини
Нові Оголошення
Забудовники - Developer каталог
на REILTO з:
  • --

  • REILTO
  • був у мережі: --
  • СК «Креатор-Буд»

    Галерея зображень:
    DEVELOPER. Повна інформація про Забудовника

    лого

    «Креатор-Буд» - сучасна будівельна компанія, основним напрямком діяльності якої є будівництво житлових, офісно-представницьких споруд та об'єктів промислового призначення. «Креатор-Буд» - компанія, яка успішно працює на ринку будівництва.

    У 2014 році компанія «Креатор-Буд» розпочала будівництво одного з найбільш масштабних проектів Західної України - житлового комплексу на вулиці Стрийській у Львові.

    Важливим показником надійності підприємства є те, що за час своєї роботи, незважаючи на один з найсильніших у світі фінансових криз, колектив не заморозив жодного об'єкта, всі житлові будинки та інші будівельні об'єкти були побудовані і здані в експлуатацію відповідно до плану. Усі зобов'язання перед дольниками виконуються своєчасно. Над розвитком і успіхом підприємства працює сьогодні понад 700 кращих кваліфікованих спеціалістів.

    Високі європейські стандарти, якими керується «Креатор-Буд» у своїй роботі, дозволяють підвищувати рейтинг і довіру українців до компанії з року в рік. Сьогодні підприємство «Креатор-Буд» успішно розвивається та представляє свої об'єкти у всіх мікрорайонах Тернополя, а також у Львові та Києві.

    Активною протягом останніх п'яти років є співпраця з регіональним відділенням державного фонду підтримки молодіжного будівництва.

    У 2012 році компанія «Креатор-Буд» розпочала роботу над проектом "Цвітуча Україна". У рамках проекту щороку працівниками компанії висаджуються зелені насадження рідкісних порід.

    У 2008 році на підприємстві була створена футбольна команда «Ветеран Креатор-Буд». Команда - багаторазовий чемпіон Тернополя і області серед любительських команд, володар суперкубка області з футболу, володар Кубка України та фіналіст Суперкубка України 2015. Серед команд-ветеранів учасник чемпіонату світу 2015 року.

    За результатами найбільшого Всеукраїнського архітектурного конкурсу ІНТЕР`YEAR, який щорічно проводиться Національним союзом архітекторів України, переможцем в номінації «Багатоповерхові житлові будинки» став побудований компанією «Креатор-Буд» житловий комплекс «Арго» у Тернополі на вулиці Протасевича, який отримав звання «Кращий житловий будинок 2012 року».

    У цьому ж році підприємство отримало золоту нагороду на Всеукраїнському конкурсі «Визнання року 2012».

    У 2009, 2010, 2012 роках компанія «Креатор-Буд» перемогла у Тернопільському обласному рейтингу «Бренд року».

    У 2015 і 2016 роках компанія «Креатор-Буд» стає переможцем у рейтингу «Меценат року».

    У 2016 році «Креатор-Буд» отримує нагороду за Кращий будівельний бюджет Тернопільської області.

    У 2016 році компанія «Креатор-Буд» отримує свідоцтво, видане Торгово-промисловою палатою України, про включення підприємства «Креатор-Буд» до Негосударственного реєстру українських підприємців, фінансовий стан яких свідчить про надійність як партнерів у підприємницькій діяльності в Україні та за її межами.





    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Забудовники - Developer каталог

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \