Популярні Новини
Нові Оголошення
Івано-Франківська область

Двохрівнева квартира 4 кімнати 130 м²

Увага!
Реєстрація та публікація нерухомості та каталог БЕЗКОШТОВНА.
Номера телефонів можуть переглядати лише зареєстровані учасники REILTO.COM! Зареєструватись
Зареєстрований на REILTO:
  • 4 червня 2023, 14:59

  • Руслан Билогаш
  • був у мережі: 10 жовтня 2023, 01:34

    Додаткова інформація:
    Додаткова інформація про нерухомість:

     

    Двохрівнева 4-х кімнатна квартира в новозбудованому будинку в центрі міста.Квартира простора світла. Панорамні вікна, два балкони виходять на дві сторони будинку. Стан сирець, після забудівельників, розведене світло, газ підключений, є лічильники. Дизайнерський фасад будинку, подвір’я закрите воротами на пульті.



    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Івано-Франківська область

    Ласкаво просимо на наш веб-сайт нерухомості в Івано-Франківську!
    Ласкаво просимо до категорії нерухомості в Івано-Франківській області! Тут ви знайдете всі можливості для продажу, оренди, купівлі та публікації нерухомості, що відповідають вашим потребам та бажанням.

    Івано-Франківська область відома своєю неперевершеною природою, гірськими пейзажами та чарівними карпатськими містечками. Тут ви зможете знайти найрізноманітніші пропозиції, починаючи від традиційних затишних хатинок в горах, до сучасних апартаментів у центрі міста.

    Наша платформа надає вам можливість розмістити оголошення про продаж або оренду вашої нерухомості в Івано-Франківській області. Ми маємо велику базу потенційних клієнтів, які зацікавлені у придбанні або оренді нерухомості у цьому чарівному куточку України.

    Наша команда професіоналів з нерухомості готова допомогти вам на кожному етапі - від пошуку і огляду нерухомості до укладання угоди. Ми розуміємо, що кожна нерухомість має свої особливості, тому ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи надійну та професійну підтримку.

    Не втрачайте часу! Приєднуйтесь до нашої категорії нерухомості в Івано-Франківській області вже сьогодні та знайдіть свою мрійову нерухомість. Наша команда з нетерпінням чекає на ваші запитання та готова допомогти вам зробити правильний вибір.

    Ми - ваш надійний партнер у пошуку та продажу нерухомості в цьому прекрасному місті. Івано-Франківськ, розташований у західній частині України, відомий своєю багатою історією, культурним спадком та привабливими природними ландшафтами.

    На нашому веб-сайті ви знайдете широкий вибір нерухомості в Івано-Франківську - від затишних квартир у центрі міста до сучасних будинків у новобудовах. Ми пропонуємо різноманітні варіанти для всіх потреб і бюджетів - від першокласних преміум-об'єктів до доступних варіантів для молодих сімей та студентів.

    Наша експертна команда знайома з ринком нерухомості в Івано-Франківську та готова надати вам професійну консультацію та підтримку на кожному етапі процесу придбання або продажу нерухомості. Ми працюємо з усіма типами нерухомості - від житлової до комерційної та інвестиційної.

    Дозвольте нам допомогти вам знайти ідеальне житло в Івано-Франківську, щоб ви могли насолоджуватися комфортом та зручністю цього чудового міста. Запрошуємо вас оглянути наші пропозиції та зв'язатися з нами для отримання додаткової інформації.

    Купити нерухомість Івано-Франківськ, Коломия, Богородчани, Калуш, Долина, Галич, Городенка, Надвірна, Бурштин, Рогатин, Снятин, Тисмениця, Тлумач, Долинська, Болехів, Бурштин, Верховина, Войнилів, Галицьке, Городоцьке, Жовті Води, Заболотів, Косів, Новий Розділ.

    Це лише кілька міст Івано-Франківської області, які привертають увагу своєю красою та потенціалом для нерухомості.

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \