Популярні Новини
Нові Оголошення
Забудовники - Developer каталог
на REILTO з:
  • --

  • REILTO
  • був у мережі: --
  • BudCapital

    Галерея зображень:
    DEVELOPER. Повна інформація про Забудовника

    BudCapital - надійний забудовник, який займається будівництвом сучасних житлових комплексів у місті Київ з 2008 року. Протягом цього часу будівельна компанія стала учасником приблизно тридцяти проектів ЖК, які реалізуються у партнерстві з такими забудовниками, як "Київгорбуд", Perfect Group і Stolitsa Group.

    Серед значних проектів BudCapital є житлові комплекси Star City, "Новопечерська Вежа", "Вежа на Ломоносова", Mirax і Manhattan City. Вони пропонують унікальні пропозиції житлової та комерційної нерухомості в різних районах Києва. Проекти знаходяться на різних стадіях готовності: від вже введених в експлуатацію до тих, де будівництво знаходиться на початкових етапах.

    Забудовник пропонує широкий вибір планувань і площ, цінових пропозицій і архітектурно-інженерних рішень, особливостей розташування та транспортної доступності. У BudCapital ви зможете обрати саме ту нерухомість, яка найкраще відповідає вашим потребам.

    Новостройки от BudCapital
    ул. Мичурина 68
    улица Мичурина, 68, Крюковский
    ЖК "ОТРАДА"
    Отрадный, 93/2, Соломенский
    ЖК УРЛОВСКИЙ 1
    Причальная, 11, Дарницкий

    ЖК Luxberry lakes & forest
    пров. Козацький, 11, Козин
    Клубный дом Nobility
    Болсуновская, 21, Печерский
    ЖК Star City
    Каунасская, 27, Днепровский
    Клубный дом Hidden
    Тимирязевская, 46, Печерский
    ЖК МИРАКС
    улица Глубочицкая, 43, Шевченковский


    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Забудовники - Developer каталог

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \