Популярні Новини
Нові Оголошення
Забудовники - Developer каталог
на REILTO з:
  • --

  • REILTO
  • був у мережі: --
  • Авантаж ИСК

    Галерея зображень:
    DEVELOPER. Повна інформація про Забудовника

     

    Компанія "Авантаж" здійснює свою діяльність з 1998 року і є провідною компанією на Харківському ринку нерухомості. Компанія здійснює повний комплекс робіт з реалізації проектів - від розробки концепцій, проектування і будівництва до експлуатації та професійного управління об'єктами. Багаторічний досвід роботи і знання особливостей українського ринку дозволяють компанії успішно розвивати проекти як житлової, так і комерційної нерухомості Харкова.

    Будинки, побудовані компанією "Авантаж", мають своє "обличчя", що вигідно відрізняє їх від типової міської забудови. Саме компанія "Авантаж" вперше в Харкові побудувала житлову будівлю з підвищеною поверховістю, відкривши еру висотного житлового будівництва в місті.

    Об'єкти, які будуються компанією "Авантаж", є привабливими для інвестування завдяки надійності і досвіду забудовника.

    Продаж нерухомості в Харкові компанією "Авантаж" здійснюється досвідченими і професійними спеціалістами нашого відділу роботи з клієнтами. Співпрацюючи з компанією "Авантаж", ви можете стати власником нерухомості в Харкові без посередників. Основою успішного розвитку компанії "Авантаж" є стабільність, професіоналізм, потужний виробничий потенціал і постійне прагнення до вдосконалення.

    "Авантаж" виділяється серед інших забудовників житлової нерухомості в Харкові тим, що його об'єкти відображають найсміливіші архітектурні рішення, а також використовуються найсучасніші будівельні технології. Квартири від "Авантажу" - це абсолютно новий рівень життя.

    За підсумками 2011 року компанія "Авантаж" стала переможцем Першої всеукраїнської премії Конфедерації будівельників України (КБУ) "I BUILD UKRAINE" в номінації "Найкраща регіональна будівельна компанія року".



    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Забудовники - Developer каталог

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \