Популярні Новини
Нові Оголошення
Інше / Нерухомість за кордоном

Земельна дiлянка у Литвi Не вибрано 1,2 га м²

Увага!
Реєстрація та публікація нерухомості та каталог БЕЗКОШТОВНА.
Номера телефонів можуть переглядати лише зареєстровані учасники REILTO.COM! Зареєструватись
Зареєстрований на REILTO:
  • 6 липня 2023, 00:51

  • Руслан Билогаш
  • був у мережі: 18 квітня 2024, 23:28

  • Додаткова інформація:
    Додаткова інформація про нерухомість:

     
     

     В пригороде Вильнюса продается земельный участок площ.1,2 га с зданием  бывшего колхозного склада зерна площ. 849 м2 и с водяным берегом реки Тола и Медзюкского пруда и с набережным лесом на этом побережии в прекрасном поселке МЕДЗЮКАЙ около местечка МАЙШАГАЛА, растоянием 25 км от города Вильнюса (25 мин.езды на автомашине в Вильнюс), в близи автострады Вильнюс- Рига - Таллин. На участке есть трехфазное электричество, отличный подъезд. Форма участка напоминает полуостров.
    В поселке есть два магазина, централизованое водоснабжение и др.
    Прекрасное место для cтроительства индивидуальных домов или возведения сельской, туристической гостиницы или большой усадьбы, а также и для двух усадьб и др.
    Цена объекта: 120 тыс. евро.
    Комисия 5%


    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Інше

    Ласкаво просимо на наш сайт нерухомості в Україні! Ми є надійним партнером у сфері продажу та оренди різноманітної нерухомості по всій країні. Незалежно від вашої потреби - купівля квартири, оренда офісу, пошук приватного будинку або комерційної нерухомості - ми пропонуємо широкий вибір варіантів для вашого комфорту та задоволення.

    Якщо ви шукаєте квартиру, ми пропонуємо велику кількість доступних пропозицій в усіх містах України. Ви зможете вибрати квартиру, що відповідає вашим потребам та бюджету - від студійних квартир до розкішних пентхаусів. Наші нерухомість експерти готові надати вам професійну консультацію та допомогу на кожному етапі процесу.

    Для бізнесу та комерційних потреб, ми пропонуємо широкий вибір офісних приміщень та комерційної нерухомості. Наші об'єкти включають офіси різного розміру та площі, магазини, ресторани, складські приміщення та інші комерційні об'єкти. Ми допоможемо вам знайти ідеальне місце для розвитку вашого бізнесу та забезпечимо підтримку на всіх етапах укладання угоди.

    Якщо ви мрієте про власний приватний будинок, ми пропонуємо широкий вибір нерухомості у мальовничих місцях по всій Україні. Ви зможете вибрати будинок, який відповідає вашим смакам та потребам. Наші фахівці з радістю допоможуть вам знайти ідеальну нерухомість та забезпечать гладкий процес покупки чи оренди.

    Крім того, ми також пропонуємо гаражі для продажу та оренди. Якщо вам потрібне безпечне та зручне місце для зберігання автомобіля, ми маємо варіанти, що відповідають вашим потребам.

    Залиште свої контактні дані або зв'яжіться з нашими агентами сьогодні, щоб розпочати свою подорож у пошуку ідеальної нерухомості в Україні. Ми гарантуємо вам якість обслуговування, професійну підтримку та задоволення від купівлі чи оренди вашої нової нерухомості.

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \