Популярні Новини
Нові Оголошення
Забудовники - Developer каталог
на REILTO з:
  • --

  • REILTO
  • був у мережі: --
  • ЖитлоБУД-2

    Галерея зображень:
    DEVELOPER. Повна інформація про Забудовника

    лого

    Компания "Жилстрой-2" - це компанія повного будівельного циклу, яка починаючи з вибору земельної ділянки і створення проекту, закінчуючи оздобленням квартир "під ключ". Будинки, побудовані "Жилстрой-2", багаторазово визнавалися найкращими в Україні.

    "Жилстрой-2" будує будинки з дотриманням усіх технологічних вимог і разом з тим - швидко. Новий будинок "з нуля" будується за півтора-два роки. Це найвищі темпи серед усіх будівельних фірм в Харкові.

    Досвід, якість, надійність - вже 75 років ці складові є запорукою успіху "Жилстрой-2" на ринку будівництва нового житла.

    Компанія "Жилстрой-2" має власний розвинутий виробництво товарних розчинів і бетонів, арматурних каркасів, пожежостійких протиударних дверей. Сформований парк сучасних автомобілів, для будівництва висотних будинків в Харкові придбана спеціалізована будівельна техніка. Наявні потужності дозволяють не тільки повністю забезпечити власне будівництво, але і надавати проектні та будівельні послуги іншим організаціям і будівельним фірмам Харкова.

    Завдяки комплексному підходу, у компанії "Жилстрой-2" є можливість відповідально контролювати якість будівництва на кожному етапі. Будівельні матеріали проходять обов'язкову перевірку в спеціальній Лабораторії з якості "Жилстрой-2". Багато будівельних компаній Харкова регулярно користуються послугами нашої Лабораторії.

    За організацію проектних робіт і впровадження найпередовіших в Харкові тепло- та енергозберігаючих технологій відповідають висококласні спеціалісти Проектної Групи. Якість будівельних робіт контролює спеціально для цього створений Відділ Капітального Будівництва.

    Система Управління Якістю компанії "Жилстрой-2" сертифікована відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001-2001. У 2008 році за відповідність якості своєї продукції високим європейським стандартам компанія визнана міжнародною нагородою "Європейська якість".

    Сьогодні ОДО "Жилстрой-2" - одна з провідних будівельних компаній м. Харкова. Компанія входить до складу загальнодержавної корпорації "Укрстрой" і є дійсним членом Української будівельної палати. ОДО "Жилстрой-2" також є засновником асоціації "Регіональне будівництво", що об'єднує будівельні організації Харкова та області.

    На чолі компанії стоять професійні будівельники, добре відомі в Україні. Політика керівництва компанії "Жилстрой-2" спрямована на завоювання довіри і поваги партнерів, тому будувати будинки на високому рівні якості для колективу "Жилстрой-2" є справою професійної честі.





    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Забудовники - Developer каталог

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 50

    \