Популярні Новини
Нові Оголошення
Забудовники - Developer каталог
на REILTO з:
  • --

  • REILTO
  • був у мережі: --
  • ІЕТЕРГАЛ-БУД

    Галерея зображень:
    DEVELOPER. Повна інформація про Забудовника

    Компанія "Інтергал-Буд", заснована у 2003 році у Львові, на сьогоднішній день є однією з найбільших будівельних компаній в Україні.

    За роки своєї діяльності компанія побудувала 126 будинків: 48 в місті Києві, 5 у Київській області, 73 в регіонах країни. "Інтергал-Буд" - це 2,9 мільйона побудованих квадратних метрів, більше 16 років роботи і відсутність недобудов.

    На даний момент компанією "Інтергал-Буд" зводиться 36 будинків по Україні: 23 в місті Києві, 2 - у Київській області, 11 в регіонах країни. Одночасно будується 1 100 000 квадратних метрів житла.

     

    За час свого існування компанія реалізувала більше 74 проектів у сфері житлової та комерційної нерухомості загальною площею понад 2,9 млн кв. м. У проектному портфелі компанії 3,8 млн кв. м. на найближчі 5 років.

    Компанія не просто будує якісне житло, вона створює цілі житлові комплекси з власною продуманою інфраструктурою, яка включає дитячі садки, школи, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, паркінги та торгові центри. При цьому таке динамічне розвиток досягається завдяки власним інвестиціям, що усуває фінансові ризики для покупців.

    Ключові переваги, що відрізняють компанію "Інтергал-Буд":

    • Ремонт "під ключ";
    • Гарантії якості матеріалів та робіт;
    • Низька щільність забудови, житлові комплекси за принципом "місто в місті";
    • Соціальна відповідальність.

    Протягом 2018 року компанія отримала багато нових звань та нагород.

    "Інтергал-Буд" отримав головну будівельну премію країни від IBUILD - "Девелопер року 2018", премію від REALT GOLDEN KEY 2018 - "Забудовник, достойний народної довіри" і звання "Бренд року 2018" та "Лідер будівельної галузі 2018".

    За підсумками 2018 року компанія отримала "Зірку якості 2018" від Національного рейтингу якості товарів та послуг, "Золоту зірку Конфедерації будівельників України 2018" і стала лауреатом премії "Український Будівельний Олімп" в категорії "Забудовник року".

    Премію від IBUILD отримав також ЖК "Теремки", який був названий "Найбільш зеленим комплексом року 2018". А житлові комплекси "Малахіт" та "Озерний гай Гатне" в свою чергу отримали премії European Property Awards 2018.

    У 2018 році "Інтергал-Буд" отримав Міжнародну європейську премію ЕЕ Real Estate Project Awards для ЖК "INTERGAL CITY" в категорії "Mixed-Use project of the year 2018", а ЖК "INTERGAL CITY" був нагороджений European Property Awards 2018 як "Багатофункціональний проект року".





    Сайт пошуку та публікації нерухомісті: REILTO.COM

    Залиште свій відгук


    Забудовники - Developer каталог

    #Земельні ділянки #Київ #Ковель #Кропивницький #Купити нерухомість #Кіровоградська область #Нерухомість #Нова Ушиця #ОДЕСА #Одеська область #Оренда #Продаж #Сумська область #Тернопільська область #Хмельницька область #Черкаси #Чернігів #Чернігівська область #відгуки #житомир #жк #квартира #комерційна нерухомість #контакти #контакты #кривий ріг #оренда будинку #оренда житла #оренда земельної ділянки #оренда квартири #оренда нерухомості #оренда офісу #продаж будинку #продаж земельної ділянки #продаж квартири #продаж комерційної нерухомості #продаж нерухомості #продаж офісу #продаж приміщень #хмельницький

    Обьявлений за сутки 0

    Обьявлений за неделю 0

    Обьявлений за месяц 0

    \